Alles over WOZ
PartnersInfo voor gemeentenVragenOver onsContact
Doe de gratis WOZ CheckLogin
Menu
windmolen.jpg

WOZ bezwaar

Bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde?

Uw gemeente stelt de WOZ-waarde van uw woning aan het begin van elk jaar opnieuw vast en maakt deze bekend via de WOZ-beschikking. Eerlijke WOZ kan u helpen door namens u WOZ-bezwaar te maken bij de gemeente, als u het niet eens bent met de WOZ-waarde voor uw woning.

  • Doe de WOZ Check om te controleren of uw WOZ-waarde juist is
  • U ontvangt direct advies of bezwaar maken zin heeft
  • Meld u gratis en eenvoudig aan voor een WOZ-bezwaar

Doe nu de gratis WOZ Check

Maak op tijd bezwaar, de bezwaarperiode bedraagt 6 weken

Zowel een bezwaar voor de verlaging als een verhoging van de WOZ-waarde van uw woning kan tot een besparing op uw woonlasten leiden. Let op: de regels van uw gemeente zijn streng en u moet binnen 6 weken na ontvangst van de WOZ-beschikking bezwaar maken. De datum van uw WOZ-beschikking vindt u in de brief die u van uw gemeente ontvangt of op Mijn Overheid.

De voordelen van bezwaar maken via Eerlijke WOZ

Steeds meer huiseigenaren schakelen een bureau in om WOZ-bezwaar te maken. Niet zo gek want een goed gemotiveerd bezwaarschrift met een inhoudelijke onderbouwing kost veel tijd. Bovendien is de succeskans vele malen hoger dan dat u zelf bezwaar maakt. We zetten de voordelen van een samenwerking met Eerlijke WOZ graag voor u op een rij:

 

De WOZ-bezwaarprocedure kunt u eenvoudig doorlopen

Een WOZ-bezwaar verloopt via een wettelijk vastgestelde procedure. Afhankelijk van de gemeente kan een bezwaarprocedure binnen een paar maanden worden afgerond. In sommige gevallen duurt het helaas langer dan een jaar voordat de gemeente een beslissing neemt.

Wij houden u tussentijds volledig op de hoogte van de huidige status van uw bezwaar via Mijn Eerlijke WOZ

Over onsGemeentenNieuwsJaarlijkse WOZ OnderzoekVeelgestelde vragen
AVG & privacy beleidAlgemene voorwaardenCookie policyPrivacy instellingen